1. Get rid of all advertisements and get unlimited access to documents by upgrading to Premium Membership. Upgrade to Premium Now and also get a Premium Badge!

XMLP Report Output problem

Discussion in 'Oracle Apps Technical' started by jagadekara, Nov 6, 2014.

  1. jagadekara

    jagadekara Forum Guru

    Messages:
    1,126
    Likes Received:
    145
    Trophy Points:
    1,805
    Location:
    Pulivendula
    Hi All,

    In XMLP rtf I wrote a tag like below.

    <?(CS_COL1+CS_COL2)-CS_COL3?>

    In out put it shows NaN

    What would be the problem?
     
  2. rajenb

    rajenb Forum Expert

    Messages:
    361
    Likes Received:
    114
    Trophy Points:
    655
    Location:
    Mauritius
    Hi Jagadekara,

    Try the following:

    <?xdofx:CS_COL1+CS_COL2-CS_COL3?>
     
  3. jagadekara

    jagadekara Forum Guru

    Messages:
    1,126
    Likes Received:
    145
    Trophy Points:
    1,805
    Location:
    Pulivendula
    Hi Rajen,

    I tried many ways yesterday.... But I didn't tried <?xdofx:CS_COL1+CS_COL2-CS_COL3?>.

    finally removed that form field completely and insert new form field.
    in that I wrote same code <?(CS_COL1+CS_COL2)-CS_COL3?>.
    Now it is working fine.
     
  4. rajenb

    rajenb Forum Expert

    Messages:
    361
    Likes Received:
    114
    Trophy Points:
    655
    Location:
    Mauritius
    ;) This happens quite often in our Technical world !
    It's sometimes better to re-start from scratch (usually after a good night's sleep :)) instead of struggling on something which is so simple and not working...
     
  5. jagadekara

    jagadekara Forum Guru

    Messages:
    1,126
    Likes Received:
    145
    Trophy Points:
    1,805
    Location:
    Pulivendula
    Yes. It's absolutely true Rajen.