1. Get rid of all advertisements and get unlimited access to documents by upgrading to Premium Membership. Upgrade to Premium Now and also get a Premium Badge!

Wlst connect command not working for ssl enabled adminserver

Discussion in 'Application Server (Weblogic Server, OC4J etc) & I' started by ora_user, Jan 18, 2016.

  1. ora_user

    ora_user Starter

    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    10
    Location:
    India
    hi,

    I followed the below steps and facing a problem in wlst connect command

    1. Started domain creation in weblogic.
    2. Only created the Admin Server during domain creation
    3. Selected the SSL enabled checkbox
    4. Assigned 7011 as unsecured port, and 7012 as SSL port
    5. Completed domain creation.

    After this I started the wlst scripting shell
    And gave the below commands

    connect ('user','passw0rd','t3s://localhost:7012')
    connect ('user','passw0rd','https://localhost:7012')

    For the 1st execution of the connect command I get the below error

    wls:/offline> connect ('user','passw0rd','t3s://localhost:7012')
    Connecting to t3s://localhost:7012 with userid user ...
    <Jan 18, 2016 10:56:53 PM IST> <Info> <Security> <BEA-090905> <Disabling CryptoJ JCE Provider self-integrity check for better startup performance. To enable this che
    ck, specify -Dweblogic.security.allowCryptoJDefaultJCEVerification=true>
    <Jan 18, 2016 10:56:53 PM IST> <Info> <Security> <BEA-090906> <Changing the default Random Number Generator in RSA CryptoJ from ECDRBG to FIPS186PRNG. To disable thi
    s change, specify -Dweblogic.security.allowCryptoJDefaultPRNG=true>
    Traceback (innermost last):
    File "<console>", line 1, in ?
    File "<iostream>", line 22, in connect
    File "<iostream>", line 648, in raiseWLSTException
    WLSTException: Error occured while performing connect : Error getting the initial context. There is no server running at t3s://localhost:7012
    Use dumpStack() to view the full stacktrace


    For subsequent executions of the connect command, I get the below error

    wls:/offline> connect ('user','passw0rd','t3s://localhost:7012')
    Connecting to t3s://localhost:7012 with userid user ...
    Traceback (innermost last):
    File "<console>", line 1, in ?
    File "<iostream>", line 22, in connect
    File "<iostream>", line 648, in raiseWLSTException
    WLSTException: Error occured while performing connect : Error getting the initial context. There is no server running at t3s://localhost:7012
    Use dumpStack() to view the full stacktrace


    Please help to resolve this.

    Thanks!