1. Get rid of all advertisements and get unlimited access to documents by upgrading to Premium Membership. Upgrade to Premium Now and also get a Premium Badge!

Tools not working.

Discussion in 'Site Announcements and Feedback' started by rajavu, Oct 13, 2008.

  1. rajavu

    rajavu Forum Guru

    Messages:
    815
    Likes Received:
    52
    Trophy Points:
    610
    Location:
    @ Bangalore , India
    Clicking tools on the Reply page like Quote , Insert , Bold.. . etc are not working for me. I am working on Internet Explorer 6.0 and Google chrome.

    Any clue Why it happens ?

    :)
    Raj.
     
  2. Sadik

    Sadik Community Moderator Forum Guru

    Messages:
    1,906
    Likes Received:
    252
    Trophy Points:
    1,455
    hi.. the default editor is the standard editor which gets u BBCODE tags like ,
     
  3. rajavu

    rajavu Forum Guru

    Messages:
    815
    Likes Received:
    52
    Trophy Points:
    610
    Location:
    @ Bangalore , India
    hmhm .. Still the same .
    Even after I changed the editor to WYSIWYG editor.
    Clicking B on editor is not helping me.

    I can do it just manuallly as below ( adding tags )

    but not comfortable :(

    :)
    Raj.
     
  4. Sadik

    Sadik Community Moderator Forum Guru

    Messages:
    1,906
    Likes Received:
    252
    Trophy Points:
    1,455
    are you selecting the text which u are trying to make Bold?
     
  5. rajavu

    rajavu Forum Guru

    Messages:
    815
    Likes Received:
    52
    Trophy Points:
    610
    Location:
    @ Bangalore , India
    Yes . I am doing like that .
    But no tag is appearing on clicking the tool .

    See the attchment .
     

    Attached Files:

  6. Sadik

    Sadik Community Moderator Forum Guru

    Messages:
    1,906
    Likes Received:
    252
    Trophy Points:
    1,455
    Hi rajavu, the BBTAGS work just fine in chrome, not WYSIWYG. Look at the attachment. However Chrome is just a barebones alpha browser and we recommend Firefox
     

    Attached Files: