1. Get rid of all advertisements and get unlimited access to documents by upgrading to Premium Membership. Upgrade to Premium Now and also get a Premium Badge!

Site Studio/Stellent Preview not working

Discussion in 'Oracle Webcenter Suite (formerly Oracle ECM)' started by Triquick, Feb 25, 2010.

  1. Triquick

    Triquick Guest

    Hi everyone,

    I've recently installed Oracles UCM and Site Studio to test out if they fit my projects companies needs. I was able to install UCM, start the content server, and even checked in some code/content. Next I installed Site Studio and was able to link it to a Stellent. After the I started to create some simple templates to see and create regional content areas/place in content from Stellent.

    This is where I started to run into problems. First off I noticed that the Preview does not work on Site Studio. (I recieve this error: You should have been redirected to http://sysadmin@mail.com/MFS/gbMain...orceContributor=false&previewId=1267045374140. )

    Along with this even when I insert a pictures Site Studio will correctly search Stellent for images, I select one, but the images is showing up as a error. The same is when I try to define Region Contribution areas: Site studio just places a red X image on the Site Studio designer tab.

    Next I double checked and tried to access the website I created in Site Studio in Stellent under the Admin->Site Studio Admin->Managed Web Sites -> click on site I had created and View Web Site which gives me the message "You should have been redirected to http://sysadmin@mail.com/MFS/index.htm.". Click on this link returns a link not found error.

    So I must have messed up some where on the Stellent install, but does any one what the problems, know where it is and how to fix it?