1. The Forum has been upgraded to a modern and advanced system. Please read the announcement about this update.
  2. Get rid of all advertisements and get unlimited access to documents by upgrading to Premium Membership. Upgrade to Premium Now and also get a Premium Badge!

Problem with Reviewing contents in Criteria Workflow

Discussion in 'Oracle Webcenter Suite (formerly Oracle ECM)' started by amsarkar, Nov 2, 2009.

  1. amsarkar

    amsarkar Guest

    I have created a criteria workflow for my website. Pages in my websites contains two parts: one conttibutor region and other is non contributor region. I have setup the criteria workflow according to content type metadata.

    The problem is when i am clicking on Review workflow for those items which are not part of contributor region is throwing following error :

    Code (Text):
    Content Server Request Failed
    Unable to generate HTML page. (System Error: Runtime error: java.lang.NullPointerException
    at java.util.Hashtable.put(Hashtable.java:396)
    at sitestudio.SSScriptExtensions.evaluateValue(Unknown Source)
    at intradoc.common.DynamicHtmlMerger.computeValue(Unknown Source)
    at intradoc.common.DynamicHtmlMerger.evaluateGrammarElement(Unknown Source)
    at intradoc.common.DynamicHtmlMerger.substituteVariable(Unknown Source)
    at intradoc.common.DynamicHtml.substituteVariable(Unknown Source)
    at intradoc.common.DynamicHtml.outputHtmlEx(Unknown Source)
    at intradoc.common.DynamicHtml.outputHtml(Unknown Source)
    at intradoc.common.DynamicHtmlMerger.outputDynamicHtmlPage(Unknown Source)
    at intradoc.server.Service.buildResponsePage(Unknown Source)
    at intradoc.server.Service.doResponse(Unknown Source)
    at intradoc.server.FileService.doResponse(Unknown Source)
    at intradoc.server.ServiceRequestImplementor.doRequest(Unknown Source)
    at intradoc.server.Service.doRequest(Unknown Source)
    at intradoc.server.ServiceManager.processCommand(Unknown Source)
    at intradoc.server.IdcServerThread.run(Unknown Source))  
    But the same is working absolutely fine for the contents which are part of contributor region.

    I am using version 10gR3.

    Any help would be welcome.

    Thnx,
    Amit