1. Get rid of all advertisements and get unlimited access to documents by upgrading to Premium Membership. Upgrade to Premium Now and also get a Premium Badge!

Problem in Toad after 10.2.04

Discussion in 'Other Development Tools' started by mirza, Aug 3, 2009.

  1. mirza

    mirza Active Member

    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    80
    Dear Friendz,

    Any of my Procedures are not working after 10.20.4 installation in TOAD 7.4.03

    For Exp:-

    CREATE OR REPLACE PROCEDURE ABSENTPERSENT_1
    (
    STR_ENTITYUSER IN VARCHAR2,
    STR_UNITUSER IN VARCHAR2,
    STR_FROMDATE IN VARCHAR2,
    STR_TODATE IN VARCHAR2,
    NUM_STATUS OUT NUMBER,
    STR_MSG OUT VARCHAR2
    )
    IS

    ATT_FDATE DATE;
    ATT_TDATE DATE;

    in the same, if i click on “load in proccedure editor” or execute” its showing:-

    'IN' is not a valid integer value.

    Please Help

    Thanks in Advance…
     
  2. tyro

    tyro Forum Genius

    Messages:
    368
    Likes Received:
    20
    Trophy Points:
    260
    Location:
    India
    Hi

    1. Was the error appearing before you upgraded your database? (I am assuming tat's wat you mean)
    2. If yes, could you please post the whole procedure.
     
    mirza likes this.
  3. mirza

    mirza Active Member

    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    80

    No ! Before upgrading, it was working fine dear.
     
  4. tyro

    tyro Forum Genius

    Messages:
    368
    Likes Received:
    20
    Trophy Points:
    260
    Location:
    India
    Hmmm, in either case there might be a problem with your code. So post here so we can take a look. Secondly try compiling the procedure from sql plus and see if you are getting any error.
     
  5. mirza

    mirza Active Member

    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    80
    Arre Dear...

    The code is working fine in SQL Prompt.

    But my devlopers want , it should br run in Toad too.

    Thanks
     
  6. rajavu

    rajavu Forum Guru

    Messages:
    815
    Likes Received:
    52
    Trophy Points:
    610
    Location:
    @ Bangalore , India
    First of all, developers should not insist on getting every thing perfect on GUI ...

    Any way.. I had faced the same error earlier and fixed the issue by changing one data dictionary view (It is not adviced) .

    There are three wasy to fix it. I prefere the second One.(upgrade toad to version 8.6.1 or higher)

    Here is the
    link to fix it
     
  7. mirza

    mirza Active Member

    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    80
    OK Dear...
    Thanks