1. Get rid of all advertisements and get unlimited access to documents by upgrading to Premium Membership. Upgrade to Premium Now and also get a Premium Badge!

Error While Running Depreciation in Oracle Fixed Asset

Discussion in 'Oracle Financials' started by aheli, Nov 9, 2010.

  1. aheli

    aheli Active Member

    Messages:
    7
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    65
    Location:
    Kolkata, WESTBENGAL
    We have uploaded assets in Oracle Fixed Asset from old system successfully.
    Now we were to Run depreciation for the first time and
    the first process Generate Accounts runs with error,

    APP-OFA-48400: ORA-06550: line 1, column 7:
    PLS-00306: wrong number or types of argum

    Number of successes: 0
    Number of failures: 0
    Module Generate Accounts ended with error

    and all the following processes completes with error.

    Please help, what can be the problem?
     
  2. Sadik

    Sadik Community Moderator Forum Guru

    Messages:
    1,906
    Likes Received:
    252
    Trophy Points:
    1,455
    There is an API call somewhere which is not getting the correct no. of parameters. Nothing more can be said from what you posted. I suggest look at the Log of the request which was run.
     
  3. aheli

    aheli Active Member

    Messages:
    7
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    65
    Location:
    Kolkata, WESTBENGAL
    When we start running depreciation, the first concurrent running is Generate Account which is getting the above error..
    All accounts are there in Gl Code Combinations and all are enabled, then what might be the problem with accounts?
     
  4. Sadik

    Sadik Community Moderator Forum Guru

    Messages:
    1,906
    Likes Received:
    252
    Trophy Points:
    1,455
    What is in the log of the Generate Accounting Program?