1. Get rid of all advertisements and get unlimited access to documents by upgrading to Premium Membership. Upgrade to Premium Now and also get a Premium Badge!

Cannot start OID

Discussion in 'Application Server (Weblogic Server, OC4J etc) & I' started by mzainal, Aug 23, 2009.

  1. mzainal

    mzainal Forum Advisor

    Messages:
    72
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    130
    Hi,

    I having problem to start oid. Our infrastructure is we have load balance and use cluster. Oid and db have HW load balance. Both are active active. When i tns ping from oid to db i got this kind of error.

    Code (Text):
    sgslufread: Hard error on read, OS error = 104
    But when i tnsping from db1 to db2 it can resolve. So, what actual problem exactly? I'm blurr right now. Please shed me.

    MzarM.
     
  2. srinath

    srinath Active Member

    Messages:
    7
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    65
    Do you have HTTP traffic or LDAP traffic? If your traffic is not HTTP then the error may appear because you have your LBR configured with Layer 5 load balancing (it does URL inspection). It is turned on by adding url "/*" to the content
    Remove the url "/*" may solve the problem.
     
  3. mzainal

    mzainal Forum Advisor

    Messages:
    72
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    130
    I solve the problem. The error come out because listener for LB not running. So, after i start listener LB, all service running smooth.

    Code (Text):
    srvctl start service -d database -s mission
    Thank to all.
     
  4. Sadik

    Sadik Community Moderator Forum Guru

    Messages:
    1,906
    Likes Received:
    252
    Trophy Points:
    1,455
    Thanks for sharing the solution.